Vyhledávání

Kontakt

Mobilní trezory

31.01.2010 23:19

Jste ze zásady opatrní? Máte v domě či ve firmě bezpečností systém ale přesto by jste rádi ještě více zvýšili bezpečnost svých osobních věcí? Míváte u sebe často vyšší hotovost a děsí vás představa, že by jste o ni mohli přijít? Přicházíte do styku s důležitými dokumenty nebo zodpovídáte za dokumenty cizí? Jednou z možností jak zvýšit bezpečnost a minimalizovat možnost ztráty či zcizení je bezesporu trezor.
Trezor je mimo základního bezpečnostního vybavení objektu další pojistkou, díky které můžete mít zase o něco klidnější spánek. Trezory jsou v dnešní době velmi rozšířené a je možno je vidět v mnoha firmách i institucích.
Vlastnit trezor ovšem není pouze výsadou podnikatelů a firem ale v čím dál větší míře se dostává i do domácností ve formě osobních trezorů. Pokud jste se rozhodli pro trezor jako doplněk Vaší bezpečnosti a bezpečnosti Vašich osobních věcí či cenností, jistě se zamýšlíte nad tím, kde takový trezor koupit a jak by měl vlastně vypadat, popřípadě jaké parametry by měl splňovat aby jste si mohli být jisti, že jsou vaše věci opravdu v bezpečí.
Připravili jsme ucelenou nabídku mobilních trezorů které jsou vhodné jak pro podniky tak domácnosti a vyhovují nejrůznějším účelům použití. Každý z níže uvedeného typu trezorů vyniká špičkovou kvalitou, bezpečností a dokonalým zpracováním.
* pancéřové - peněžní
* protipožární vhodné především pro úschovu dokumentů
* protipožární pro datové nosiče
* archivační a kancelářské
* vhozové
* trezory zabudovatelné do zdí
* zbraňové trezory
* hotelové trezory
Všechny tyto typy trezorů jsou certifikovány a splňují ty nejnáročnější podmínky kladené na bezpečnost. Je pouze na Vás jaký trezor a k jakému účelu zvolíte. Společnost Keynonstop Vám na základě Vašich požadavků vhodný trezor doporučí, či pomůže s jeho výběrem v rámci uceleného poradenství. Záruční, pozáruční a pohotovostní servis je u společnosti Keynonstop samozřejmostí.