Vyhledávání

Kontakt

Dopřejte si erotické sny!

13.01.2010 09:46

erotické snyProspíme třetinu života, tak proč si ji neokořenit vzrušujícími zážitky bez rizika? Sny plné sexu jsou úžasné – spánek dostává úplně nový rozměr, celý den se potom cítíte příjemně, žádostivě a sexy, a navíc mohou být erotické sny nečekaně inspirativní!
Možná vás to překvapí, ale ženy mají odjakživa erotické sny častěji než muži. Navíc jsou mnohem jasnější, pestřejší a barevnější. Nebyla by škoda si tenhle dárek přírody, která se snaží pohotově vybalancovat nesrovnalosti sexuálního apetitu obou pohlaví, nevyzvednout? Že byste se před partnerem styděla? Hloupost, snění o sexu s jiným mužem je naprosto přirozené (i když jste zamilovaná až po uši) a toho, kdo by vám snad kvůli němu dělal žárlivé scény, byste měla ze svého života vykopat dokud je čas.
Zdravě sebevědomého chlapa vaše skryté vášně naopak vzruší, zvlášť když vás přímo přistihne, jak ve spánku divoce dýcháte a sténáte. Dost možná vás čekají spontánní noční akce, které vaše soužití nádherně okoření. To, jak často vás erotické sny přijdou navštívit, je do značné míry dáno individuálními předpoklady. Logicky platí, že kdo mívá konkrétní a pestré sny často (respektive často si je pamatuje, protože každého z nás zastihne v průběhu noci snů hned několik), častěji bude mít i ty milostné. Přesto můžete sama udělat něco proto, abyste si exkluzivní noční servis zajistila.
Zlikvidujte rušící vlivy
Vypněte včas televizi! Blikající bedýnka ve vás nekompromisně udusává vlastní fantazie. Snění si budete hýčkat, když se alespoň dvě hodiny před spaním na televizi vykašlete. Mnohem lépe než erotický film bude fungovat podobně laděná povídka. Sny můžete zabíjet i fyziologicky – když jdete spát s přecpaným břichem, nebo sebe ládujete přípravky na usnutí. Obojí vás totiž otupí. Dejte si raději teplé mléko s medem.
 

Hýčkejte aktivní smysly!

Ve spánku nestimulujete zrak, sluch, ani chuť, dopřejte proto zbylým smyslům správný komfort. Investujte do kvalitních hebounkých lůžkovin a zásadně nespěte v ničem, v čem se cítíte nepohodlně. Přesto není od věci (zvlášť když nespáváte sama) zahodit všechny totálně neerotické spací oblečky a pořídit si lehounké a přitom slušivé kousky. Spát nahá v saténovém povlečení k vám pak zaručeně přivede chlípné myšlenky. Nezanedbávejte ani čich – libé vůně v ložnici dokáží dělat s vašimi sny zázraky. Které to jsou, to je značně individuální. Během pokusů americký expert na sny David Shapiro pozoroval u jedné ženy abnormální intenzitu erotických snů, pokud nechala vedle postele popelník s vychladlým popelem. Její nejlepší milenec byl totiž silný kuřák. Mezi osvědčené vůně každopádně patří vanilka, citrusy nebo skořice.