Vyhledávání

Kontakt

Autopůjčovna Trigacar

30.12.2009 16:28

Autopůjčovna Trigacar - výhody

Pronájem vozů u autopůjčovny Trigacar skýtá mnohé výhody. Klientům garantujeme výborný technický stav vozidel s pravidelnou údržbou v autorizovaných servisech, uzavření smlouvy bez poplatku a v případě zájmu dlouhodobý pronájem garanci stejné výše splátky po celou dobu trvání smlouvy.
Půjčovna aut Trigacar poskytuje pronajímaná vozidla bez omezení počtu ujetých kilometrů, vyjma krátkodobých pronájmů při cestě do zahraničí (sazba 1-4 dny + víkend). Splátka zahrnuje kromě nájemného také odvoz vozidla na pravidelný servis, vyřízení případných reklamací, originální náhradní díly a letní/zimní pneumatiky a základní výbavu vozu.
Všechna vozidla autopůjčovny Trigacar mají uzavřeno jak zákonné, tak havarijní pojištění v rámci ČR i EU, včetně zelené karty pro EU. V ceně pronájmu vozu je obsažena také dálniční známka a silniční daň pro ČR.

V ceníku autopůjčovny je zahrnuto

Cena za pronájem vozů u autopůjčovny Trigacar dále obsahuje NONSTOP asistenční službu po celé ČR a EU v případě nehodu nebo poruchy vozu, zajištění odtahu nepojízdného vozu a v případě cizího zavinění náhradní vůz zdarma, jednání s policií v případě škody a zastupování při škodní události nebo odcizení s příslušnou pojišťovnou.
Nájemní splátky za pronájem vozu jsou odpočitatelnou položkou od základu daně z příjmu a navíc lze z každé splátky uplatnit odpočet DPH, takže využití služeb autopůjčovny je výhodné i z daňového hlediska.
Na dlouhodobě pronajímaná vozidla z naší autopůjčovny můžete po dohodě umístit svou reklamu a individuálně lze dohodnout i další doplňkové služby, jako například čištění vozu. Autopůjčovna Trigacar vyjde Vašim požadavkům maximálně vstříc.
Cena za půjčení vozu neobsahuje:
Je nutné vědět, že splátka za pronájem vozů naopak neobsahuje zejména náklady na palivo nebo náhradní vůz při nehodě z vlastní viny. V případě nehody z vlastní viny činí spoluúčast 5% nebo minimálně 5000 Kč, případně 10 % a min. 10 000 Kč, podle typu vozidla.
Při předání vozu se skládá vratná hotovostní kauce dle typu a kategorie vozidla 8 000.- až 30 000.-Kč . Přesnou výši kauce Vám rádi zděláme na naší Infolince, nebo prostřednictvím e-mailu. Při dlouhodobé spolupráci nabízíme především firemní klientele možnost plateb fakturou bez nutnosti skládat kauci.

Věrnostní program autopůjčovny

Dále jsme nově zavedli věrnostní program pro stálé klienty, kde po uzavření rámcové smlouvy, nabízíme další výhody vč. množstevních slev a různých dalších benefitů.